Ga naar de inhoud
Entertainment

Michella en Janice opnieuw oog in oog: Echte Meisjes in de Jungle krijgt reünie-aflevering

Echte Meisjes in de Jungle Beeld © Jasper Suyk/Rob Jacobs

De kogel is door de kerk: 'Echte Meisjes in de Jungle' krijgt een reünie-aflevering. En dat betekent dat de meiden gaan terugblikken op alle dramatiek die het realityprogramma voortbracht.

"Gaby wenst alle meiden veel plezier met de reünie van Echte Meisjes in de Jungle"

Het kan natuurlijk niet uitblijven, de reünie van de Echte Meisjes in de Jungle. Alle dames zijn van de partij, behalve Gaby Blaaser. Videoland laat weten: 'Gaby wenst alle meiden veel plezier met de reünie van Echte Meisjes in de Jungle, maar vanwege haar zwangerschap laat ze deze opname aan zich voorbij gaan.' Wel zal Gaby in de aflevering voorbijkomen met een speciale boodschap voor de andere deelnemers.

Janice
Lees ook:
Janice in shock door komst Michella: 'Grootste nachtmerrie'

Ook zullen Louisa Janssen en Esmee Ipema elkaar weer tegen het lijf lopen. Esmee heeft nog wel een appeltje te schillen met Louisa, nadat Louisa haar toetakelde in een rijstveld. Maar ook Michella Kox en Janice Blok zien elkaar weer na de fikse ruzies in Laos. Dat wordt nog wat.

De reünie-aflevering is te zien op maandag 27 februari bij Videoland. Bekijk hieronder een o zo gezellig fragment van Michella en Janice.

Janice bedreigt Michella met emmer water: ‘Ga weg!’

02:00
Knokpartij
Lees ook:
Knokpartij in Echte Meisjes tussen Louisa en Esmee: 'Nou je bek houden!'