Ga naar de inhoud
Entertainment

Christina Applegate: 'SAG Awards wordt mijn laatste awardshow'

Christina Applegate (51) zal eind deze maand voor het laatst haar opwachting maken bij een awardshow. De actrice, die kampt met de ziekte MS, zegt in gesprek met de 'LA Times' dat de uitreiking van de SAG Awards haar laatste wordt.

"Dat heb ik op dit moment niet meer in me"

"Het is waarschijnlijk mijn laatste awardshow als actrice, dus het is best bijzonder", zegt Christina. De Amerikaanse is genomineerd voor beste actrice voor haar rol in de serie Dead to Me. Christina, die samen met haar 12-jarige dochter Sadie naar de ceremonie in Los Angeles gaat, zegt het wel te gaan missen. "Als je naar deze uitreiking gaat, komen daar alleen maar acteurs. Ondanks hun reputatie, is iedereen er altijd heel aardig."

Christina
lees ook:
Christina Applegate slaat terug na haatcomments over uiterlijk

Vanwege haar aandoening kan Christina zich niet meer voorstellen om 'om 05.00 uur op te staan en twaalf tot veertien uur op de set te staan'. "Dat heb ik op dit moment niet meer in me", zegt ze. In plaats daarvan wil de actrice zich richten op stemacteerwerk 'om wat geld te verdienen en te zorgen dat mijn dochter te eten krijgt en wij een dak boven ons hoofd hebben'.

Christina
lees ook:
Christina Applegate zenuwachtig voor eerste rode loper na MS-diagnose