Ga naar de inhoud
Entertainment

Bridget Maasland in emotioneel bericht aan zoon Mees: 'Ongelofelijk trots op jou'

Beeld © ANP

Bridget Maasland (48) start haar dag met een emotionele Instagram-post. De presentatrice zet haar zoon Mees (14) in het zonnetje, die ze volwassen ziet worden en haar zelfs aanmoedigt om buiten haar comfortzone te stappen.

"To the moon and back, to infinity and beyond"

Bridget plaatst twee selfies van zichzelf. En Mees. Ze schrijft dat ze zich verwondert over hoe 'groot, zelfstandig, verantwoordelijk en grappig' Mees is. Ondanks zijn 14 jaar laat Bridget hem zelden alleen. 'Mama probeert haar werk altijd zo in te delen dat, wanneer jij bij mij bent, mijn tijd helemaal naar jou gaat.' Daarmee doelt ze op het co-ouderschap met Pepijn, de vader van Mees. 

Tekst loopt verder onder de foto.

Bridget
Lees ook:
Bridget Maasland wordt ongemakkelijk van openingszin in De Bachelorette

Afgelopen weekend is dat voor het eerst anders. 'Jij hebt mij overtuigd om het te doen, omdat het een te leuke klus was om te laten liggen. Bridget Maasland spelen in All stars en zonen', legt ze uit. Mees heeft zich volgens haar tijdens de opnames uitstekend vermaakt zónder zijn moeder.

'Zondagavond hebben we samen uitgesteld alsnog Wie is de Mol? gekeken en de slappe lach gekregen, zoals ik die alleen met jou kan hebben. Zo ongelofelijk trots op jou. To the moon and back, to infinity and beyond.' 

Bridget
Lees ook:
Bridget Maasland beschuldigt media van seksistisch gedrag tijdens relatie André Hazes

De foto's roepen bij haar volgers één vraag op. Waarom staat Mees maar half op de foto en zien we vooral Bridget in beeld? 'Zo'n tekst en dan je kind er half op. Om wie gaat het dan?' vraagt iemand zich af. Bridget legt uit hoe de vork in de steel zit. 'Ik mocht van Mees niet de hele foto erop zetten. Compromis.'

Dat Mees alles voor Bridget betekent, blijkt wel tijdens haar gesprek met Beau in Isola di Beau.

Bridget Maasland in tranen om zoon: 'Zolang we maar samen zijn'

02:41