Ga naar de inhoud
Entertainment

Game Of Thrones-acteurs Kit Harington en Rose Leslie verwachten tweede kindje

Rose Leslie en Kit Harington Beeld © ANP

De Britse acteurs Kit Harington (36) en Rose Leslie (35) verwachten hun tweede kind. Dat liet Kit vrijdag weten in de Amerikaanse talkshow 'The Tonight Show starring Jimmy Fallon'.

"Hij staat op het punt om de schok van zijn leven te krijgen, nu hij een broertje of zusje krijgt"

Hun eerste kind kregen ze begin 2021. De hoofdrolspeler van onder meer Games of Thrones zegt over zijn zoon: "Hij staat op het punt om de schok van zijn leven te krijgen, nu hij een broertje of zusje krijgt." De weg naar de bevalling toe maakt de acteur nu op een ietwat andere manier mee. "De eerste keer waren we gedurende die negen maanden volledig in de wolken. Nu is het allemaal wat echter, we bereiden ons er wat praktischer op voor."

Kit
Lees ook:
Kit Harington kon alleen nog ontspannen door drank: 'Niemand wist ervan'

Hun zoon lijkt inmiddels ook op de hoogte van wat komen gaat. "We proberen hem erop voor te bereiden. We wijzen dan bijvoorbeeld naar de buik van Rose en zeggen dat dat 'mama's baby' is. Hij wijst dan terug en zegt dat het 'zijn baby' is."

Kit
Lees ook:
Kit Harington noemt eerste seizoen GoT 'pijnlijk'

Kit en Rose trouwden in 2018. De actrice is net als haar echtgenoot bekend van de serie Games of Thrones en speelde verder in onder meer Downton Abbey, Death on the Nile en Luther.