Ga naar de inhoud
Entertainment

Yvonne Coldeweijer beslist maandag over hoger beroep tegen Rachel Hazes

Yvonne Coldeweijer Beeld © ANP

Yvonne Coldeweijer (36) gaat naar eigen zeggen niet in beroep tegen de uitspraak in de zaak tegen Rachel Hazes (52) omdat ze geen vertrouwen heeft in het Nederlandse rechtssysteem. Dat laat de vrouw achter het juicekanaal 'Life of Yvonne' zaterdag weten op Instagram. Aan RTL Boulevard laat ze echter weten dat ze toch twijfelt.

"Ik heb besloten niet in hoger beroep te gaan"

De roddelvlogger deelt in haar Instagram Story een screenshot van een nieuwsartikel waarin het gaat over haar besluit om al dan niet in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak die de rechter vorige week deed. 'Ik heb besloten niet in hoger beroep te gaan, omdat ik er geen zin in heb en verder ook geen vertrouwen heb in het rechtssysteem', schrijft Yvonne erboven.

Later deze dag leest ze het Briefje van Jan. Hij moedigt de roddelkoningin aan om in hoger beroep te gaan. Yvonne laat aan RTL Boulevard weten: "Ik overweeg toch van wel door Jan Dijkgraaf." Maandag hakt ze de knoop door, vertelt ze. 

Rachel
Lees ook:
Rachel Hazes na uitspraak 'kroketzaak': 'Hoop dat ik voorbeeld ben'

Yvonne moest een video van eind vorig jaar waarin ze 'onnodig grievende' uitlatingen doet over Rachel Hazes verwijderen en rectificeren. Ook mag ze Rachel geen 'gecremeerde kroket' meer noemen in haar berichtgeving. In het screenshot van zaterdag heeft de vlogger het woord 'kroket' en een foto daarvan in het artikel afgeschermd.

Aran Bade vraagt zich af: 'Wat heeft Rachel Hazes nou bereikt met rechtszaak?'

05:36
Yvonne
Lees ook:
Yvonne Coldeweijer plaatst verplichte rectificatie na zaak met Rachel Hazes