Ga naar de inhoud
Entertainment

That '90s Show krijgt tweede seizoen met 16 afleveringen

That '90s Show Beeld © Patrick Wymore/Netflix

Netflix komt met een tweede seizoen van de sitcom 'That '90s Show', een vervolg op de populaire 'That '70s Show'. Er komen zestien nieuwe afleveringen over de dochter van Eric en Donna, zegt producent Gregg Mettler tegen filmwebsite 'Deadline'.

Het eerste seizoen van de spin-off was volgens Netflix een succes. Abonnees van de streamingdienst keken samen ruim 41 miljoen uur naar de komedieserie.

Waarom
Lees ook:
Waarom Steven Hyde ontbreekt in spin-off That '70s Show

That '90s Show gaat over de dochter van Eric en Donna, twee van de hoofdrolspelers uit de originele serie die tussen 1998 en 2006 op tv was. Tiener Leia gaat daarin in de zomer op bezoek bij haar grootouders Red en Kitty Forman, opnieuw gespeeld door Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp. Daar raakt ze bevriend met een buurmeisje en haar vrienden.

Ook
Lees ook:
Ook Ashton Kutcher en Mila Kunis in spin-off That '70s Show

In de reboot zijn naast Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp ook veel andere castleden uit That '70S Show te zien met een gastrol. Het gaat om Topher Grace (Eric Forman), Laura Prepon (Donna Pinciotti), Wilmer Valderrama (Fez), Ashton Kutcher (Michael Kelso) en Mila Kunis (Jackie Burkhart).

Ashton Kutcher en Mila Kunis maken opwachting in spin-off That 70’s Show

03:24