Ga naar de inhoud
Entertainment

Kaj van der Voort probeerde eerder al het hart van bachelorette Sylvia te veroveren

Kaj van der Voort en Sylvia Geersen Beeld © ANP

Sylvia Geersen (37) is dit seizoen de uitverkorene: 17 mannen reizen naar Zuid-Afrika om het hart van het model in 'De Bachelorette' te veroveren. Kaj van der Voort (26) onthult nu op Instagram dat ook hij in het verleden een poging heeft gedaan om Sylvia voor zich te winnen.

"Ik deed in 2012 als 16-jarige puber al een poging om de bachelorette te veroveren"

Kaj deelt een foto uit de oude doos op Instagram. Hierop staat hij samen met de bachelorette geposeerd. 'Kon deze foto uit de oude doos vandaag niet níet delen', schrijft hij op de dag dat de eerste twee afleveringen van De Bachelorette op Videoland staan. 'Ik deed in 2012 als 16-jarige puber al een poging om de bachelorette te veroveren', onthult Kaj, die overigens zo'n tien jaar jonger is dan Sylvia.

Bridget
Kijk ook:
Bridget Maasland wordt ongemakkelijk van openingszin in De Bachelorette

Kaj grapt: 'Alleen dit moment duurde slechts twintig seconden en was enkel voor de foto, in plaats van drie weken romance onder de Afrikaanse zon.' Sylvia reageert verrast onder dit kiekje: 'Nou, we waren kinderen daar!! Omg, wat leuk.'

Hoewel het tussen hem en Sylvia niks is geworden, heeft Kaj inmiddels wel de liefde gevonden. Hij is al een tijdje gelukkig met Moïse Trustfull, de dochter van Quinty.

Sylvia
Kijk ook:
Sylvia Geersen hint op liefde in De Bachelorette: 'Ik denk dat wij zeker een match hebben'

Iedere donderdag is er een nieuwe aflevering te zien van De Bachelorette bij Videoland. De eerste twee afleveringen staan nu online. 

Sylvia Geersen wilde eerst vrienden worden met Bachelorette-mannen

02:31