Ga naar de inhoud
Entertainment

MAFS-kandidaat Monique schijnt licht op mismatch Nicole en Martijn

Married at First Sight Nicole en Martijn Beeld © Married at First Sight

Nicole en Martijn uit 'Married at First Sight' hebben inmiddels de ringen ingeleverd en zijn na enkele turbulente weken weer gescheiden. Monique, die in 2021 meedeed aan het programma, vertelt in 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker' hoe zij over de situatie denkt.

"Op een gegeven moment loopt dat op en gaat het gewoon mis"

"Ik zie twee mensen die heel erg teleurgesteld zijn in elkaar", blikt Monique terug op de aflevering van afgelopen week. Hoewel het volgens de realityster twee heel leuke mensen zijn, kunnen ze gewoon niet met elkaar communiceren. "De een bedoelt dit en de ander vat het totaal anders op", verklaart ze. "Op een gegeven moment loopt dat op en gaat het gewoon mis."

Volgens Monique heeft Martijn veel te vroeg de handdoek in de ring gegooid. "Dat was volgens mij al na dag één, dat hij al aangaf: dit gaat geen match worden. Dat kan je denk ik niet zo vroeg zeggen."

Monique van MAFS zet grote stap in relatie met nieuwe liefde

09:50
Nicole
Lees ook:
Nicole van Married at First Sight was al te zien in dít programma

Ook bij Remco en Paula loopt het stroef. Volgens gedragspsycholoog Patrick van Veen ontbreekt er tussen hen de fysieke aantrekkingskracht en daar is Monique het mee eens. "Zij verwacht allemaal vragen (…) maar het lijkt wel of hij dat niet durft, omdat zij juist een beetje die uitstraling heeft van: ik weet niet of dit ‘m gaat worden. Heel gereserveerd komt ze over."

Daarbij heeft Remco het volgens haar ook niet makkelijk gehad met zijn schoonmoeder, die voor het huwelijk een vragenlijst op hem afvuurt. "Je staat al helemaal vol zenuwen, dan kan je dat soort dingen er niet bijhebben."

Nicole
Lees ook:
Nicole uit Married At First Sight 'overdonderd' door reacties na veelbewogen huwelijksreis

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Sylvia hieronder terug.

Sylvia van MAFS wil diagnose longkanker leven niet laten beheersen

09:58
Chantal
Lees ook:
Chantal van MAFS liet tattoo voor kleindochter metéén na geboorte zetten