Ga naar de inhoud
Entertainment

Festival Milkshake duurt dit jaar voor het eerst drie dagen

Milkshake Beeld © ANP

Het festival Milkshake gaat dit jaar voor het eerst drie dagen duren. Naast de twee vaste dagen, op zaterdag 29 en zondag 30 juli, komt er een extra feest bij op vrijdagavond 28 juli. Dit feest vindt plaats in de Gashouder naast het festivalterrein in Amsterdam. Voor dit speciale evenement zijn vierduizend kaarten beschikbaar, maakte de organisatie woensdag bekend.

Oprichter Marieke Samallo spreekt van een 'mooie nieuwe toevoeging' aan het evenement. Milkshake is een bekend queer-feest en wordt gezien als een van de hoogtepunten van de festiviteiten rond Pride Amsterdam. De meer dan 30.000 kaarten waren afgelopen jaar binnen een uur uitverkocht.

Erwin
Lees ook:
Erwin Olaf en Jessie Ware krijgen podium op Milkshake

Gecombineerde 'reispakketten' voor de editie van 2022 zijn vanaf 7 februari te koop. De reguliere kaartverkoop voor deze twaalfde editie gaat 14 februari van start.

Kippenvel
Lees ook:
Kippenvel op Milkshake: 'Eindelijk mag het weer'

De line-up voor Milkshake wordt binnenkort bekendgemaakt. Na de dagprogramma's op het Westergasterrein vinden er in Amsterdam ook nog diverse afterparty's plaats. Ook hiervoor zijn vanaf 14 februari kaarten beschikbaar.