Ga naar de inhoud
Entertainment

Monique dolgelukkig in de liefde: 'Kan beste versie van mezelf zijn'

Monique Married at First Sight Beeld © Instagram @moonv6

Als Monique en Aron in 2021 aan elkaar worden gekoppeld in 'Married at First Sight' vormen ze meteen een droomkoppel. Toch besluiten ze later om de ringen in te ruilen voor vriendschap. Inmiddels is Monique weer gelukkig in de liefde en gaat ze zelfs samenwonen met haar prins op het witte paard.

"Ik zeg drie keer is scheepsrecht"

Monique van MAFS zet grote stap in relatie met nieuwe liefde

09:50

"Ik ben helemaal in love. Totaal onverwacht eigenlijk", vertelt een verliefde Monique in een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker. De realityster leert haar nieuwe vlam kennen wanneer ze na haar gastric bypass besluit een sportlesje te volgen en hij ineens voor haar staat. "Hij deed ook mee aan de bootcamp", legt ze uit. "Je bent elkaar een beetje aan het aftasten en toen ineens vroeg hij: 'Heb je zin om een keertje wat met me te gaan drinken?' Die had ik niet zien aankomen."

Nicole
Lees ook:
Nicole gooit wijn in gezicht Martijn in Married At First Sight: 'Serieus woedend'

Monique vertelt meteen een 'megagoed' gevoel te hebben bij Tom, zoals haar grote liefde heet: "Ik kan bij hem gewoon de beste versie van mezelf zijn." De twee zijn zelfs zo gelukkig samen dat ze binnenkort gaan samenwonen. De tortelduifjes hebben een woning gekocht in de buurt van Zeeland. "We gaan de stad uit, lekker het platteland op."

Volgende stap, trouwen? Als het aan Monique ligt zeker. "Ik zeg drie keer is scheepsrecht, dus zeg nooit nooit", lacht ze. "Maar ik ben nog niet gevraagd."

Nicole
Lees ook:
Nicole uit Married At First Sight 'overdonderd' door reacties na veelbewogen huwelijksreis

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Sylvia hieronder terug.

Sylvia van MAFS wil diagnose longkanker leven niet laten beheersen

09:58
'Geen
Lees ook:
'Geen vuurwerk tussen Maarten en Richelle in Married at First Sight'