Ga naar de inhoud
Entertainment

Remco uit MAFS al tijdens bruiloft teleurgesteld in Paula: 'Is raar'

Remco en Paula Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

Remco en Paula zijn in 'Married at First Sight' welgeteld een dag op huwelijkseis, maar de romantiek is ver te zoeken. Expert Patrick van Veen wil weten wat er mis is en brengt daarom een bezoek aan het koppel.

"Ze kijken naar elkaar, lachen lief naar elkaar, maar die fysieke connectie is er niet"

Volgens Patrick vindt zowel Paula als Remco het overduidelijk spannend. "Er gebeurt veel, er gebeurt ook heel veel niet", vertelt hij voor de camera. Als hij het koppeltje even apart neemt, concludeert hij dat de vonken er niet vanaf spatten. "Nee, helaas", beaamt Paula.

Wat Patrick als expert wél merkt, is dat ze allebei een 'heel hoog commitment' hebben. "Wat ik gewoon voel, maar ik ben gedragspsycholoog dus ik zie het vooral, er zit geen enkele fysieke connectie tussen beiden. Ze kijken naar elkaar, lachen lief naar elkaar, maar die fysieke connectie is er niet."

Sylvia
Lees ook:
Sylvia uit Married at First Sight leeft 'met kaartje voor drie maanden' na kankerdiagnose

Paula geeft toe dat ze wel ziet dat haar kersverse man toenadering zoekt, maar de aantrekkingskracht mist. "Dus dan doe je wel een stap terug", legt ze uit. "Het is gewoon heel jammer dat het vuur er niet inzit van mij naar hem toe." Remco mist op zijn beurt de toewijding om er iets van te maken samen. "Misschien zend jij het en ontvang ik het verkeerd, maar dat is wel zoals ik het voel", vertelt hij.

Voor de bruidegom begint het al met de kus bij het jawoord - die op de wang in plaats van op de mond landt. "Toen dacht ik eigenlijk al: 'Huh, dit is raar.' Er zijn vier experts die me helemaal binnenstebuiten hebben gekeerd en dan staat er een vrouw tegenover me bij het jawoord die mij een zoen op m’n wang geeft…" Hij had een vrouw verwacht die all-in zou gaan en dat is niet gebeurd.

Liefde
Lees ook:
Liefde Remco en Paula spat er niet vanaf in Married At First Sight: 'Stijfjes en koel'

Paula schuift de kus-actie af op stress. "Ik wist niet goed wat ik moest doen op dat moment. Dus dan ga ik voor veilig, want ik ken jou niet. En als ik jou in een café zou tegenkomen, dan zou ik je ook niet gelijk op de mond gaan kussen. Dus ik heb de veilige weg gekozen", verklaart ze zichzelf nader. "Ik wil je eerst leren kennen, wie jij bent. En daarna aan we verder kussen, als dat zo is."

Paula vertelt vervolgens aan Remco en Patrick dat ze niemand wil kwetsen en daarom voorzichtig is. "Ik wil het rustig opbouwen."

Hebben
Lees ook:
Hebben Mick en Daisy van Married at First Sight nog contact met elkaar?

Valt het huwelijk nog te redden? Dinsdag is weer een nieuwe aflevering van Married at First Sight te zien om 20.30 uur bij RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Meer MAFS? Bekijk dan de eerste aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker, waarin Aran Bade met voormalig deelnemer Sylvia terugblikt op zijn eigen avontuur. 

Sylvia van MAFS wil diagnose longkanker leven niet laten beheersen

09:58