Ga naar de inhoud
Entertainment

Jill uit Echte Meisjes gooit het roer om: 'Stapje voor stapje'

Jill Goede Beeld © Jasper Suyk/Rob Jacobs

Jill Goede (24) uit 'Echte Meisjes in de Jungle' heeft eigenlijk niks met sporten. Toch heeft ze de afgelopen maanden alles op alles gezet om haar conditie weer helemaal op peil te krijgen. Dat deelt de realityster in een bericht op Instagram.

"Zoals velen misschien wel weten vond ik sporten echt helemaal niks"

'Zoals velen misschien wel weten vond ik sporten echt helemaal niks', schrijft Jill in haar bericht. De voormalig winnares van Big Brother zat liever op de bank met een zak chips dan dat ze zichzelf in het zweet werkte in de sportschool.

'Maar toch heb ik paar maanden geleden het roer om gegooid', gaat Jill verder. 'Ik ben er nog lang niet maar stapje voor stapje', schrijft ze bij een aantal foto's van zichzelf in een sportieve outfit.
 

Jill
lees ook:
Jill uit Echte Meisjes in de Jungle ondergaat metamorfose: 'Het is wel even wennen'

Naar eigen zeggen vindt Jill het sporten nu 'heerlijk'. Ze denkt overigens dat de mensen om haar heen haar nieuwe hobby ook wel kunnen waarderen. 'Ze hebben na het sporten altijd een paar uur rust van mij, want dan ben ik helemaal gesloopt.'

Op de persdag van Echte Meisjes in de Jungle vertelde Jill voor de camera's van RTL Boulevard dat ze inmiddels samenwoont met haar vriend Leroy. Hoe dat haar bevalt, vertelt ze in de onderstaande video.

Jill
lees ook:
Jill Goede onzeker door andere Echte Meisjes: 'Heb lopen janken'

Jill is gaan samenwonen met vriend Leroy: 'Super naar ons zin'

00:35