Ga naar de inhoud
Entertainment

Dr. Phil stopt na 21 seizoenen met zijn show: 'Ik ben gezegend'

Phil McGraw, ook wel bekend als Dr. Phil Beeld © Getty Images

Phil McGraw (72), bij het grote publiek beter bekend als Dr. Phil, stopt na maar liefst twee decennia met zijn gelijknamige televisieshow. Dat melden meerdere Amerikaanse media. Zijn programma stopt dit jaar, na 21 seizoenen.

"Ik ben gezegend met meer dan 25 prachtige jaren in de televisie"

"Ik ben gezegend met meer dan 25 prachtige jaren in de televisie", zegt Dr. Phil over zijn vertrek. "Met deze show hebben we duizenden gasten en miljoenen kijkers geholpen bij alles van verslaving en huwelijk tot mentaal welzijn en het opvoeden van kinderen", vervolgt hij.

"Dit is een ongelooflijk hoofdstuk van mijn leven en carrière geweest." Ondanks dit hoofdstuk uit zijn leven, is er 'meer' wat Dr. Phil wil doen, laat hij weten.

Dr.
lees ook:
Dr. Phil ontkent aantijgingen over 'giftige' werksfeer: 'Ridicuul'

Dr. Phil is al jarenlang over de hele wereld te zien. In zijn show, die hij sinds 2002 host, helpt hij zijn gasten die in de problemen zitten. Vaak gaat het over gezinnen die onderling ruzie hebben, of mensen die kampen met financiële problemen of verslavingen.

Hij kreeg bekendheid doordat hij in de jaren '90 als gastspreker verscheen in de talkshow van Oprah Winfrey. Al snel werd hij beroemd vanwege zijn rechttoe rechtaan advies. Wanneer de laatste aflevering precies te zien is, is nog niet bekend.

Dr.
lees ook:
Dr. Phil door het stof na een onhandige opmerking