Ga naar de inhoud
Entertainment

Dylan en Sonny vinden mislukt MAFS-huwelijk Nicole en Martijn 'vreselijk'

Sonny en Dylan, Martijn en Nicole Beeld © RTL

Er zijn maar weinig koppels die getrouwd blijven na 'Married at First Sight', maar Dylan en Sonny zijn een uitzondering op de regel. De twee zijn na hun televisiehuwelijk nog stapelgek op elkaar. In 'Renze op Zondag' geven de twee mannen hun ongezouten mening over het spraakmakende koppel van dit seizoen: Nicole en Martijn.

"Ze willen allebei op de voorgrond staan en gunnen elkaar niet de tijd"

In de vorige aflevering van Married at First Sight zien de kijkers dat de relatie tussen Nicole en Martijn op de klippen loopt. Tijdens een romantisch diner gaat het mis, waarna Nicole een glas wijn in het gezicht van Martijn gooit. Dat is voor Martijn de spreekwoordelijke druppel: "Het boek Nicole is gesloten", concludeert hij. 

Tekst loopt door onder de video.

Bom barst opnieuw tussen Martijn en Nicole: ‘Boek gesloten’

02:33

Dylan en Sonny weten uit ervaring dat het niet altijd even makkelijk is om de wittebroodsweken op camera vast te leggen, maar kijken desondanks met verbazing naar de aflevering. "Ja, dit is toch vreselijk?" roept Dylan uit. "En van allebei, toch?"

Sonny weet wel waar het misgaat tussen de twee: "Ze geven elkaar niet de shine die ze willen. Ze willen allebei op de voorgrond staan en gunnen elkaar niet de tijd."

Sonny
Lees ook:
Sonny en Dylan uit MAFS terug naar waar hun liefde ontstond: Italië

Sonny en Dylan lopen tijdens de opnames van hun seizoen niet tegen dit probleem aan. "Je moet elkaar echt de shine geven. Als hij even de shine wilde pakken, dan stapte ik even aan de kant en kwam ik daarna weer terug. Maar zij willen allebei op het hoofdpodium staan en dat gaat niet goed."

Sonny
Lees ook:
Sonny en Dylan uit MAFS 1 jaar getrouwd: mannen én beste vrienden

Dylan is het met hem eens: "Een mooi voorbeeld was de laatste aflevering dat ze met elkaar gaan karten. Dan gaan ze achteraf discussiëren over wie er heeft gewonnen. Maar wat is nu belangrijker? Het is belangrijker dat je een leuke dag hebt samen. Ze zijn zó bezig met de beste en de leukste te zijn."

Bekijk hieronder het fragment terug. 

Married At First Sight-koppel Sonny en Dylan over dit seizoen: 'Nicole en Martijn geven elkaar niet de tijd'

04:08

Renze op Zondag is iedere zondag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Aflevering gemist? Terugkijken doe je bij Videoland.