Ga naar de inhoud
Entertainment

Makers Klem bezig met thrillerreeks over #metoo-zaak

KLEM Beeld © BNNVARA

Fans van de populaire serie 'Klem' kunnen hun geluk niet op. De makers zijn namelijk bezig met een nieuwe serie, waarvan de eerste details zojuist bekend zijn gemaakt. 'De Ring' gaat over een advocate die verwikkeld raakt in een heftige #metoo-zaak. En het bijzondere is: je kunt nog een klein rolletje bemachtigen in de serie.

Productiemaatschappij Blue Circle is namelijk op zoek naar mensen die in de serie te zien willen zijn als sushimaker, verhuizer, hulp in een atelier, voorbijganger of cafégast. De opnames gaan op woensdag 1 februari van start en vinden onder andere plaats in Den Haag, Leiden en Utrecht. Aanmelden kan hier.

Trailer
Lees ook:
Trailer bioscoopfilm KLEM belooft bloedstollend spannend drama

Maar voor wat voor serie geef je je dan op? De Ring is een tiendelige thrillerserie die draait om de 30-jarige advocate Anna die verwikkeld raakt in een heftige #metoo-zaak. Onderwerpen als een onmogelijke liefde, chantage en moord komen voorbij. Het is nog niet duidelijk welke acteurs een rol zullen spelen en wanneer de serie te zien zal zijn.

Na Klem: de Film is de grote vraag of er nog een vervolg gaat komen. Georgina Verbaan en Jacob Derwig beantwoorden deze vraag:

Georgina en Jacob vertellen: krijgt KLEM nog een vervolg?

02:27
Bron: RTL Boulevard