Ga naar de inhoud
Entertainment

Lone van Roosendaal blikt terug op zoen met toen 19-jarige Manuel Broekman in Voetbalvrouwen

Cast Voetbalvrouwen hoopt op vervolg met bioscoopfilm

08:47

In 'Terug Naar Toen' van RTL.nl blikken Italo Ferrero en Melanie Woesthoff, oftewel Bas Muijs (46) en Lone van Roosendaal (53), terug op hun tijd bij de Nederlandse dramaserie 'Voetbalvrouwen'. Vooral Lone kan zich één bepaalde scène nog goed herinneren.

"Ik had geluk dat het Manuel Broekman was, die had nergens last van. Die ging er gewoon voor"

In 2007 krijgen we dankzij de serie Voetbalvrouwen een kijkje in de voetbalkleedkamer en maken we kennis met vier totaal verschillende voetbalvrouwen. Eén van hen wordt gespeeld door Lone van Roosendaal, die in de serie regelmatig met de billen bloot moet - létterlijk. In de serie is namelijk niets te gek en als Melanie haar man betrapt met een ander besluit ze revanche te nemen met haar stiefzoon, gespeeld door de destijds 19-jarige Manuel Broekman.

Lone
Lees ook:
Lone van Roosendaal blaast volgers omver met naturel look

Lone vertelt in de video dat ze de scène nog goed kan herinneren en biecht op dat ze destijds best zenuwachtig is voor de desbetreffende draaidag. Ze is tijdens de opnames namelijk een stuk ouder dan Manuel - zij is dan 36 jaar - en daarom bang voor zijn reactie. "Ik weet nog goed dat ik daar toen zenuwachtig van werd omdat ik dacht: als hij maar niet zoiets heeft van: jezus, dan moet ik met zo'n oud wijf zoenen en dan ook nog aan haar zitten. Maar ik had geluk dat het Manuel Broekman was, die had nergens last van. Die ging er gewoon voor", aldus de actrice.

Lone vertelt dat ze tijdens het draaien in eerste instantie wel een body aanheeft, maar dat die al snel wordt uitgetrokken omdat hij steeds zichtbaar in beeld is. Uiteindelijk draagt ze enkel een string. "Tieten... ja, het is maar vlees, zeg ik altijd", lacht Lone.

Lone
Lees ook:
Lone van Roosendaal worstelt met lijf: 'Liefst geen spiegel thuis'