Ga naar de inhoud
Entertainment

Blake Lively krijgt hoofdrol in TikTok-hit It Ends With Us

Blake Lively Beeld © Getty Images

'It Ends With Us' is misschien wel het populairste boek van 2022. Het boek gaat op TikTok viral en fans kunnen hun geluk dan ook niet op als blijkt dat het boek verfilmd wordt. Schrijfster Colleen Hoover (43) laat vandaag weten dat niemand minder dan Blake Lively (35) in de huid van het hoofdpersonage kruipt.

TikTok wordt in 2022 overspoeld met positieve reviews van het boek It Ends With Us. Werkelijk iedereen lijkt het boek te hebben gelezen en een verfilming kan dan ook niet uitblijven. Vandaag zijn eindelijk de hoofdrolspelers van de verfilming bekendgemaakt. Blake Lively kruipt in de huid van bloemist Lily Bloom. Haar partner, dokter Ryle Kincaid, wordt gespeeld door Jane the Virgin-ster Justin Baldoni.

Blake
Lees ook:
Blake Lively zorgt voor hilariteit met work-outfoto

Beide acteurs hebben een flinke vinger in de pap als het gaat om het maken van de film. Justin is naast hoofdrolspeler ook regisseur en Blake is samen met hem executive producer. Het is nog niet bekend wie Lily’s eerste liefde, Atlas, gaat spelen. Ook is niet duidelijk wanneer de opnames gaan starten. Waarschijnlijk zullen deze pas plaatsvinden nadat Blake is bevallen van haar vierde kindje. 

Boze
Lees ook:
Boze Blake Lively deelt foto's van zwangere buik om paparazzi weg te jagen

It Ends With Us gaat over Lily, die verliefd wordt op de knappe dokter Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar.

Blake
Lees ook:
Blake Lively in verwachting van vierde kind met Ryan Reynolds