Ga naar de inhoud
Entertainment

John Legend stelt pasgeboren dochter voor op social media

John Legend en Chrissy Teigen Beeld © Getty Images

John Legend (44) en Chrissy Teigen (37) zijn sinds kort een gezin van vijf: hun dochter is geboren. Via Instagram stelt de zanger hun 'nieuwe liefde' voor.

"Onze nieuwe liefde"

Zowel de trotse papa als mama heeft op Instagram een foto gedeeld van hun pasgeboren dochter. 'Onze nieuwe liefde', schrijft de zanger in de wolken bij een foto waarop hij hun kleine ventje vasthoudt.

Begin augustus maken Chrissy en John bekend opnieuw een kindje te verwachten. Het koppel heeft samen ook dochter Luna (6) en zoon Miles (4), die beiden via IVF ter wereld zijn gekomen. Eind 2020 verliest het stel een ongeboren kindje na een zwangerschap van twintig weken. Chrissy spreekt daar destijds bewust openhartig over via sociale media om het onderwerp uit de taboesfeer te halen. Begin 2021 meldt Chrissy dat ze weer IVF-behandelingen ondergaat..

Chrissy
Lees ook:
Chrissy Teigen en John Legend verwelkomen derde kindje

Als het aan Chrissy ligt, is het niet haar laatste zwangerschap. De zanger zegt onlangs in gesprek met Entertainment Tonight dat zijn vrouw de wens heeft om hun gezin verder uit te breiden. "Chrissy wil na deze zwangerschap nog meer kinderen", zegt John. "Ik vind het prima. Alleen als je op reis bent is het een beetje lastig", grapt hij. 

En reizen doet John graag. Onlangs is hij nog in Nederland om te genieten van onze stroopwafels. Bekijk het interview hieronder terug:

John Legend gek op Nederlandse stroopwafels: 'I love those!'

02:16
'Auto
Lees ook:
'Auto van John Legend bijna gestolen'