Ga naar de inhoud
Entertainment

'Nicole en Martijn zijn allebei haantjes'

Nicole en Martijn Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

Hun liefdessprookje begint zo mooi, maar al snel hangen er donkere wolken boven de huwelijksreis van Martijn en Nicole in 'Married at First Sight'. Ook volgens voormalig deelneemster Sylvia is het zo klaar als een klontje: Martijn en Nicole passen niet bij elkaar.

"Ik zie een hele hoop frustratie en onmacht"

"Ik zie een hele hoop frustratie en onmacht, bij beide partijen", aldus Sylvia in een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker

Hoewel Sylvia het niet goed kan beoordelen omdat ze er zelf niet bij is geweest, valt het haar op dat het beiden haantjes zijn. Dat Nicole uiteindelijk zó kwaad wordt op Martijn dat ze een glas wijn naar hem gooit, kan Sylvia wel begrijpen. Volgens haar is het namelijk 'niet netjes' dat Martijn haar aanspreekt op haar rijgedrag.

Sylvia van MAFS wil diagnose longkanker leven niet laten beheersen

09:58
Carlo
Bekijk ook:
Carlo reageert op kritiek MAFS: 'Wachten tot camera's weg zijn'

Sylvia betwijfelt dan ook of de twee 'maatjes' blijven, zoals Martijn het graag zou willen zien. De voormalig MAFS-deelneemster denkt dat Nicole nog wel langer zou willen vechten. "Martijn was al zo ver dat hij haar voorzichtig wilde informeren dat hij haar alleen ziet als een vriendin, niet als partner."

Waar het tussen Nicole en Martijn knettert, moet er nog iets gaan branden tussen Paula en Remco. Sylvia geeft de match weinig kans van slagen. "Ik zag bij haar al meteen vanaf het begin - toen ze zag: oké, dit staat tegenover me -: je bent het niet." Dat Paula hem vervolgens ‘netjes’ noemt en geen complimentje geeft, zegt volgens Sylvia al genoeg. "Ik heb wel het idee dat hij niet haar type is. (…) Zij heeft nog niet echt die klik."

Grote
Lees ook:
Grote spoiler in Married at First Sight: extra koppel krijgt een kans op liefde

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Chantal hieronder terug.

MAFS-Chantal over ruzie Martijn & Nicole: ‘Kan nog goedkomen’

09:54
Liefde
Lees ook:
Liefde Remco en Paula spat er niet vanaf in Married At First Sight: 'Stijfjes en koel'