Ga naar de inhoud
Entertainment

Joe Alwyn houdt mogelijke verloving met Taylor Swift geheim

Joe Alwyn en Taylor Swift Beeld © Getty Images

Joe Alwyn (31) wil niet bevestigen of ontkennen dat hij verloofd is met Taylor Swift (33). De acteur houdt dat bewust voor zichzelf, zegt hij volgens 'People' in een nog te verschijnen interview met het Amerikaanse tijdschrift 'WSJ. Magazine'.

"De waarheid is dat als het antwoord ja was ik het niet zou vertellen en dat als het antwoord nee was ik het ook niet zou vertellen"

Joe werd door het blad gevraagd naar geruchten over een verloving met de zangeres. "Als ik elke keer dat me werd verteld dat ik verloofd ben een pond kreeg dan had ik heel veel munten", reageerde de Brit. "De waarheid is dat als het antwoord ja was ik het niet zou vertellen en dat als het antwoord nee was ik het ook niet zou vertellen."

Taylor
Lees ook:
Taylor Swift gooit het roer om: wordt filmregisseur

Joe, die sinds 2016 samen is met Taylor, wil sowieso niet te veel delen over zijn privéleven. "We leven in een cultuur waarin mensen verwachten zoveel te horen", legt hij uit. "Dus als je niet de hele tijd deelt wat je aan het doen bent, hoe je je dag doorbrengt of wat voor ontbijt je hebt gemaakt, maakt dat je dan gelijk een kluizenaar?"

Lady
Lees ook:
Lady Gaga prijst Taylor Swift om openheid over haar eetstoornis

Giorgio wordt weeïg van Taylor Swift-album: 'Net Billie Eilish'

04:33