Ga naar de inhoud
Entertainment

Roxeanne Hazes dankbaar voor lieve reacties op nieuw lied: 'Zit op de juiste weg'

Roxeanne Hazes Beeld © ANP

Roxeanne Hazes (30) is bedolven onder de 'lieve en mooie reacties' naar aanleiding van haar nieuwe nummer 'Ik Ben Vrij'. Ze bedankt dan ook al haar fans via Instagram.

"Er komt nog veel meer aan"

Het is inmiddels precies een week geleden dat 'Ik Ben Vrij' de muzikale wijde wereld in is gebracht. Roxeanne bedankt haar volgers en fans voor alle 'prachtige DM's, mails of simpelweg een luisterbeurt'.

De positieve reacties steunen Roxeanne in haar gedachte dat ze 'creatief en inhoudelijk op de juiste weg zit'. 'En na heel wat jaren echt mijn muzikale plekje weer helemaal heb gevonden. Er komt nog veel meer aan en tijdens de februari-tour zal ik alvast het een en ander aan je laten horen', schrijft ze richting haar fans.

Roxeanne
lees ook:
Roxeanne Hazes worstelt met eenzaamheid: 'Ben bezig om het meisje in mij te helen'

Ondertussen bereidt Rox zich Γ³Γ³k voor op een rechtszaak tegen haar moeder Rachel Hazes. Vanwege een eerder geheim gehouden clausule in het testament van wijlen AndrΓ© Hazes zou Rachel volgens haar dochter geen recht hebben op de erfenis. En dus staan Roxeanne en Rachel op 9 februari tegenover elkaar bij de rechtbank in Amsterdam.

Roxeanne
lees ook:
Roxeanne Hazes viert 30e verjaardag met nieuwe muziek

Rachel en dochter Roxeanne vechten om Hazes-erfenis via advocaten

11:33