Ga naar de inhoud
Entertainment

Neil Patrick Harris terug als Barney in How I Met Your Father

How I Met Your Mother Beeld © CBS

Acteur Neil Patrick Harris (49) zal te zien zijn in het tweede seizoen van de serie 'How I Met Your Father'. Hij keert volgens 'Deadline' terug als het personage Barney Stinson, de rol die hij ook speelde in de hitserie 'How I Met Your Mother', de 'voorganger' van 'HIMYF'.

In deze serie vertelt Sophie (Hilary Duff) hoe zij de vader van haar kinderen ontmoette. Samen met haar vrienden probeert ze er tussendoor achter te komen wie ze is, wat ze in het leven wil bereiken en hoe ze de ware kan vinden in een tijd van datingapps. Het tweede seizoen van How I Met Your Father krijgt twintig afleveringen.

How
lees ook:
How I Met Your Mother spin-off krijgt tweede seizoen

De originele serie How I Met Your Mother vertelde over Ted Mosby (Josh Radnor) en hoe hij de moeder van zijn kinderen ontmoette. Hij neemt zijn kroost aan de hand van vaak bizarre gebeurtenissen en ervaringen met zijn vrienden, mee door zijn leven op zoek naar de ware. Neil Patrick Harris speelde Barney Stinson, een van de beste vrienden van Ted die bekend stond om zijn verleidingskunsten. How I Met Your Mother was te zien tussen 2005 en 2014.

Kim
lees ook:
Kim Cattrall pakt hoofdrol in How I Met Your Mother-reboot
Bron: ANP/RTL Boulevard