Ga naar de inhoud
Entertainment

Liefde Remco en Paula spat er niet vanaf in Married At First Sight: 'Stijfjes en koel'

Remco en Paula in Married at first Sight Beeld © RTL

Remco en Paula zijn voor het oog van de ganse natie getrouwd in 'Married At First Sight'. Maar het valt meteen op dat de liefde er niet meteen vanaf spat.

"Ik voelde nog een beetje afstand van mezelf uit"

Remco en Paula geven elkaar het jawoord voor hun vrienden en bekenden. De kinderen van Remco zien Paula wel zitten. Zij hebben met presentator Carlo Boszhard afgesproken om aan hun neus te zitten als ze de bruid leuk vinden. Dit doen ze dan ook. Toch lijkt er niet meteen een enorme chemie te zijn tussen de twee. Zo wil Paula Remco nog niet op de mond kussen na het jawoord. 

Remco
Lees ook:
Remco uit MAFS drijft de spot met kruisverhoor van schoonmoeder

Ook bij het maken van de trouwfoto's voelt Paula die behoefte niet. "Dan moet je elkaar gaan kussen en dat vond ik dan wel een beetje waarvan ik denk: o jee. Het hoort erbij, maar ik voelde nog een beetje afstand van mezelf uit." Ze besluit Remco dan wederom - net als bij het jawoord -  een kus op de wang te geven. Remco vindt het allemaal wel prima. "Ik heb daar helemaal geen mening over. Het is goed. Er is genoeg tijd om dat verder uit te diepen."

De afstandelijkheid baart Carlo Boszhard grote zorgen. Hij gaat in gesprek met expert Patrick van Veen. Hem viel namelijk iets op tijdens de trouwceremonie. "Ze zaten op een gegeven moment op dat bankje. Hij zat in het midden en zij hing er ongeveer al buiten. Ik dacht: is dit nu vluchtgedrag van haar?" Carlo vindt het allemaal wat stijfjes en afstandelijk. "Dat mag je rustig zeggen", zegt Patrick. "Stijfjes, koel." 

Nicole
Lees ook:
Nicole uit Married At First Sight 'overdonderd' door reacties na veelbewogen huwelijksreis

Ook vanuit de familie en vrienden van Paula's kant, voelt Patrick weinig enthousiasme. "Daar was ik niet meteen heel blij mee. Een van de opmerkingen van een vriendin van haar was: 'Ik hoop dat hij haar wel aankan.'" Patrick denkt dat Remco Paula wel aankan. "Maar het is wel iets wat hij moet gaan doen."

Of hij dat doet zie je de komende weken op dinsdag en woensdag om 20.30 uur in Married At First Sight bij RTL 4. Je kan het programma ook vooruitkijken bij Videoland.

Remco en Paula geven elkaar het ja-woord

03:01