Ga naar de inhoud
Entertainment

Marvin en Ferdi uit Prince Charming delen trouwlocatie in Maastricht

Marvin en Ferdi Beeld © Instagram @ferdipool

Marvin en Ferdi uit 'Prince Charming' delen op Instagram waar zij later dit jaar gaan trouwen. Het stel bezegelt de liefde in Maastricht.

"Is het al 21 juni?!"

'De locatie waar wij deze zomer ons jawoord gaan geven', deelt Ferdi in een Instagram-post. Op de foto staat het koppel voor Landgoed Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht. Ferdi kan niet wachten om Marvin tot zijn wettige echtgenoot aan te nemen. 'Is het al 21 juni?!' vraagt hij zich af. Dat is de datum waarop de twee in het huwelijksbootje stappen. Gisteravond hebben ze al hun proefdiner gehad. 

Marvin
Lees ook:
Marvin en Ferdi zweren: 'Niets gebeurd in Prince Charming-villa'

Eind 2021 vraagt Ferdi Marvin in Prince Charming ten huwelijk. "Je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen", zegt Ferdi, waarna Marvin direct begint te stralen. Vervolgens gaat Ferdi op één knie voor zijn Prince Charming. "Lieve Marvin, wil je met me trouwen?" Marvin slaat zijn handen uit ongeloof voor zijn mond, waarna hij zegt: "Ja, natuurlijk!"

Prince
Lees ook:
Prince Charming Marvin ten huwelijk gevraagd door Ferdi

De tortelduifjes willen in eerste instantie in het buitenland trouwen, vertelt het stel aan showbizzdeskundige Aran Bade. Hoewel Maastricht voor velen misschien als buitenland voelt, geeft het koppel elkaar toch in Nederland het jawoord met Gordon als trouwambtenaar. 

Met Gordon in een kasteel, bruiloft Ferdi en Marvin wordt groots

01:25