Ga naar de inhoud
Entertainment

Nicole uit Married At First Sight 'overdonderd' door reacties na veelbewogen huwelijksreis

Nicole en Martijn in MAFS Beeld © RTL

Nicole uit 'Married At First Sight' bedankt iedereen voor het 'overweldigende aantal' reacties dat zij heeft gekregen naar aanleiding van haar explosieve huwelijksreis in Italië met Martijn. Dat laat ze weten op Instagram.

Bij de Instagram-post deelt ze foto's van het dorpje Alberobello in Italië. 'Een prachtig dorpje. Met voor mij helaas minder mooie herinneringen dan ik had gehoopt. Maar hierbij wil ik iedereen enorm bedanken voor alle lieve berichtjes', schrijft ze. 

Bom
Lees ook:
Bom barst tussen Nicole en Martijn in Married At First Sight: 'Ciao ciao'

Nicole heeft enorm veel reacties gekregen. 'Overdonderd door het overweldigende aantal, dus iedereen persoonlijk bedanken lukt me niet. Maar dank voor de support', pent ze. 

Aran
Lees ook:
Aran ziet geen potentie meer tussen Martijn en Nicole uit MAFS: ‘Pak die noodrem en wegwezen’

Nicole en Martijn zien er op hun huwelijksdag dolgelukkig uit, maar tijdens hun huwelijksreis barst de bom. Martijn merkt al snel dat Nicole niet bij hem past, maar Nicole snapt niet waar dat vandaan komt. Ze vindt dat ze geen eerlijke kans heeft gekregen. Hoe het afloopt zie je elke dinsdag en woensdag in Married At First Sight om 20.30 uur bij RTL 4.

Volgens oud-deelnemer Chantal kan het nog goed komen tussen Nicole en Martijn. Hoe dat zit, zie je in de video hieronder. 

MAFS-Chantal over ruzie Martijn & Nicole: ‘Kan nog goedkomen’

09:54