Ga naar de inhoud
Entertainment

Pamela Anderson doet boekje open over 'ongepaste' acteur Tim Allen

Beeld © ANP

Pamela Anderson (55) brengt binnenkort haar memoires uit, genaamd 'Love, Pamela'. Volgens 'Variety' staan hier meerdere schokkende onthullingen in, waaronder een vervelende ervaring die ze op 23-jarige leeftijd met acteur Tim Allen heeft. Ze beschuldigt de 14 jaar oudere acteur ervan dat hij backstage bij de comedyserie 'Home Improvement' zijn geslachtsdeel aan haar zien.

"Ik voelde me erg comfortabel en probeerde het weg te lachen"

Tim speelt destijds de hoofdrol in de serie, die draait om Tim 'The Toolman Taylor' en zijn gezin. Pamela neemt in de eerste twee seizoenen de rol van 'First Tool Time Girl Lisa' op zich. Volgens Pamela gaat het op de eerste dag van de opnames al mis.

Pamela
Lees ook:
Pamela Anderson boos op makers Pam & Tommy: 'Voelt alsof er weer iets is gestolen'

"Op de allereerste dag kwam ik uit mijn kleedkamer en liep Tim langs mij in de gang. Hij droeg een badjas en deed deze plotseling open. Hij was compleet naakt. Hij zei dat het alleen maar eerlijk was om dit te laten zien, omdat hij mij ook al naakt had gezien en dat we nu 'gelijk' stonden. Ik voelde me oncomfortabel en probeerde het weg te lachen." Daarmee verwijst hij mogelijk naar haar fotoshoots voor Playboy.

Pamela
Lees ook:
Pamela Anderson had sekstape zonder kinderen niet overleefd

Tim laat aan Variety weten dat het incident nooit heeft plaatsgevonden. "Nee, dit is echt niet waar. Ik zou echt nooit zoiets doen."