Ga naar de inhoud
Entertainment

Pamela Anderson boos op makers Pam & Tommy: 'Voelt alsof er weer iets is gestolen'

Eric geniet van serie sekstape Pamela Anderson: 'Wordt smullen'

04:45

Pamela Anderson (55) vindt het vervelend dat de makers van de serie 'Pam & Tommy' haar nooit hebben gevraagd of ze haar levensverhaal mochten verfilmen. De actrice vindt dat haar privacy geschonden is, zo stelt ze in een gesprek met de Britse krant 'The Guardian'.

"Hoe kunnen ze dat zomaar doen?"

"Hoe kunnen ze dat zomaar doen?", vraagt de 55-jarige zich af. De serie is volgens haar weer een typisch voorbeeld waarbij mensen achter haar rug om geld aan haar leven verdienen. Pamela wordt in de show, die in Nederland te zien is op Disney+, gespeeld door Lily James.

Pamela
Lees ook:
Pamela Anderson 'viert imperfecties' in haar eigen boek

"Ik hoorde dat ze was genomineerd voor een Emmy, maar misschien was dat een grapje", mijmert ze. "Het is niet haar schuld; het is gewoon een baan. Maar wie het ook heeft gemaakt - het voelt gewoon alsof er weer iets is gestolen." Daarmee verwijst ze naar de veelbesproken gestolen sekstape, die een prominent onderdeel van de serie is.

De actrice is overigens inderdaad genomineerd voor een Emmy. Ook maakt de serie onlangs nog kans op verschillende Golden Globes.

Pamela
Lees ook:
Pamela Anderson verbaast zichzelf met zangtalent

Eerder sprak Courtney Love, een goede vriendin van Pamela, zich al negatief uit over Pam & Tommy. Ze vond onder meer dat Lily zich moest schamen voor haar rol en stelde dat Pamela er opnieuw een trauma van zou oplopen.