Ga naar de inhoud
Entertainment

Ex-man Lisa Marie Presley krijgt volledige voogdij over tweeling

Lisa Marie Presley en dochters Beeld © ANP

Micheal Lockwood (61), de ex-man van Lisa Marie Presley, krijgt de volledige voogdij over hun 14-jaar oude tweeling Finley en Harper nadat de enige dochter van Elvis Presley vorige week op 54-jarige leeftijd komt te overlijden. Dat melden bronnen aan 'TMZ'.

"Sinds hun geboorte hebben Harper en Finley me diepe vreugde gebracht en ik blijf ze toegewijd"

De zangeres laat drie dochters na: Riley Keough en de tweeling Harper en Finley Lockwood. De vader van de tweeling, Michael Lockwood - met wie ze samen is van 2006 tot 2016,  laat aan People weten nog aan het bijkomen te zijn van het plotse overlijden van Lisa Marie. "Het belangrijkste voor mij op dit moment is om voor mijn dochters te zorgen en ervoor te zorgen dat ze zich altijd veilig én geliefd voelen. Ze hebben een ongelooflijke geest en zullen de rest van hun leven de nalatenschap van onze familie voortzetten", aldus Michael.

"Sinds hun geboorte hebben Harper en Finley me diepe vreugde gebracht en ik blijf ze toegewijd. We vragen om privacy in deze ongelooflijk moeilijke tijd."

Nederlandse
Lees ook:
Nederlandse Elvis-fanclub aanwezig bij afscheid Lisa Marie Presley

Lisa Marie zal net als haar vader worden begraven op Graceland. Ze stierf op 12 januari onverwacht aan een hartstilstand. Een terugblik op haar roerige leven: 

'Lisa Marie Presley zag er de laatste jaren moe en geleefd uit'

07:00
Dochters
Lees ook:
Dochters Lisa Marie Presley erven landgoed Graceland