Ga naar de inhoud
Entertainment

Johnny de Mol 'dankbaar' dat hij weer HLF8 presenteert

Johnny de Mol Beeld © ANP

Johnny de Mol (44) is 'heel dankbaar' om de talkshow 'HLF8' op SBS6 weer te mogen presenteren. Dat zei de presentator vrijdagavond aan het einde van de uitzending. Johnny legde eind april zijn werkzaamheden bij de talkshow neer na beschuldigingen van wangedrag. Vrijdagavond keerde hij terug.

"Ik ben heel dankbaar dat ik hier weer mag zitten"

"Ik ben heel dankbaar dat ik hier weer mag zitten", besloot Johnny zijn eerste aflevering sinds maanden. In een interview met De Telegraaf vertelde Johnny eerder vrijdag dat hij door programmadirecteur Marco Louwerens werd gevraagd om bij te springen. "Hélène Hendriks en Sam Hagens kunnen elk maar twee avonden presenteren", stelde Johnny. Leonie ter Braak, die ook een tijd HLF8 presenteerde, is overgestapt naar RTL. "En ik doe daarom dus de vijfde." 

Johnny
Lees ook:
Johnny de Mol bij terugkeer in HLF8: 'Voelt als thuiskomen'

Aan het begin van de uitzending vroegen de tafelgasten aan Johnny hoe het met hem ging. De presentator antwoordde dat het erg goed gaat en dat zijn terugkeer bij HLF8 voelt als thuiskomen. "Ik ben blij om hier weer te zijn", zei hij.

Johnny de Mol zoekt na roerig tv-jaar weer spotlights op bij HLF8

02:22

De terugkeer van Johnny komt als een verrassing; in oktober zei hij nog dat hij niet meer zou terugkeren bij het programma.

Johnny
Lees ook:
Johnny de Mol vanavond voor het eerst weer te zien in HLF8