Ga naar de inhoud
Entertainment

Ellen Hoog geeft antwoord op meest gestelde vraag over baby

Ellen Hoog Beeld © Instagram @ellenhoog

Slapeloze nachten voor Ellen Hoog (36). De voormalig hockeyster is vijf maanden geleden bevallen van haar tweede dochtertje en heeft nog regelmatig luciferstokjes nodig om haar ogen overdag open te houden. Toch gaat het met behulp van een slaapcoach al stukken beter. Ellen raadt het dan ook iedereen aan, zo'n slaapcoach.

"Ik ga een feest geven als ze helemaal doorslaapt"

In juli bevalt Ellen van dochtertje Sev, nadat zij en haar partner Kelvin in maart 2019 al dochtertje Bowie krijgen. De twee meiden zijn volgens Ellen totaal verschillend. 'Waar Bowie op 3 maanden van 23.00 uur tot 7.30 uur sliep, werd Sev toen elk uur/om de 2 uur wakker', schrijft ze bij een post op Instagram waarin ze antwoord geeft op de aan haar meest gestelde vraag rond de geboorte van de kleine: hoe gaan de nachten? 

Ellen
Lees ook:
Ellen Hoog bevallen van tweede kindje: 'Helemaal verliefd'

Sev is nu vijf maanden oud en met wat hulp van een slaapcoach gaan de nachten volgens Ellen inmiddels 'best goed'. 'Ze komt nog 1x voor voeding rond 4/ 4.30 uur en pakt 'm daarna, soms met een beetje hulp, door tot 7', schrijft ze bij de foto met haar jongste.

Ellen doet haar Instagram-volgers tot slot een belofte voor als haar meisje de hele nacht niet wakker wordt. 'Ik ga een feest geven als ze helemaal doorslaapt en jullie zijn bij deze allemaal uitgenodigd', grapt ze en gebruikt daarbij de hashtag 'Project X'.

Ellen
Lees ook:
Ellen Hoog droomt niet langer van groot gezin: 'Twee is genoeg'