Ga naar de inhoud
Entertainment

Hoe gaat het nu met de kids van Dream School uit eerdere seizoenen?

Dream School 2023 Beeld © Annemieke van der Togt

Het nieuwe seizoen van 'Dream School' is in volle gang. Terwijl bokslegende Lucia Rijker (55) en rector Eric opnieuw voortijdig schoolverlaters helpen om een doel te vinden in hun leven, blikken wij terug op de deelnemers van voorgaande seizoenen. Hoe gaat het nu met ze?

Valentina 

Valentina was 19 jaar toen ze in 2021 meedeed aan Dream School. Ze is geadopteerd uit Colombia en daar worstelde ze heel erg mee. Zo voelde ze zich ook niet thuis bij haar Nederlandse adoptie-ouders, ondanks dat ze veel van hen hield. Valentina maakte ook misbruik van drank en drugs en kwam zelfs terecht in een depressie. Met haar deelname aan het programma hoopte ze van haar onzekerheid af te komen en het leven positief in te zien. 

Inmiddels gaat het erg goed met haar. Op Instagram is te zien dat Valentina hard aan de weg timmert. Ze is druk bezig met kickboksen, waarvoor ze ook wedstrijden speelt. Daarnaast doet ze vrijwilligerswerk in Colombia en op TikTok voorziet ze haar volgers van liefdesadvies. 

Kijkers
Lees ook:
Kijkers schrikken van slaapkamer Julian in Dream School: 'Zielig'

Giovanni 

Giovanni deed net als Valentina in 2021 mee aan het programma. De toen nog 21-jarige jongen heeft bij stiefgezinnen moeten wonen, omdat zijn moeder last van psychoses had en niet voor Giovanni en zijn zusje kon zorgen. In deze periode werd hij rebels en verwaarloosde zijn school. Zo ging hij zelfs een tijdje de criminaliteit in.

Momenteel gaat het goed met Giovanni. Bovendien lijkt één van zijn dromen te zijn uitgekomen. Hij is namelijk producer en rapper. Op Instagram deelt hij regelmatig video's van zijn muziek. Ook is Giovanni gelukkig in de liefde, want hij heeft een vriendin aan de haak geslagen.

Soraya
Lees ook:
Soraya uit Dream School loopt jaren rond met ondraaglijk geheim

Sawant 

Sawant was 19 jaar toen hij in 2021 meedeed aan Dream School. De start van zijn avontuur was zwaar voor hem, omdat zijn vader vlak voor zijn deelname kwam te overlijden. Toch was hij vastberaden om zijn traject bij het programma voort te zetten, omdat zijn vader dit zo zou hebben gewild. Sawant is vanwege zijn opstandige houding meerdere keren uit huis geplaatst. Daarnaast was hij verslaafd aan wiet. Met zijn deelname aan het programma hoopte hij zijn leven een andere wending te geven. 

Op Instagram deelt Sawant zo nu en dan een video of een foto van zijn leven. Op zijn kanaal is vooral te zien dat hij erg druk is met zijn hobby: muziek maken. Hij drumt er op los voor zijn volgers! 

Tamar

Tamar deed mee aan het tweede seizoen van het programma. Ze begon op haar twaalfde al met blowen en ook de scheiding van haar ouders deed haar weinig goeds. Nadat dat ze op haar veertiende in een afkickkliniek terecht kwam, raakte ze erna opnieuw verslaafd. Op haar middelbare school reageerde ze haar frustraties af op docenten. Met haar deelname aan Dream School hoopte ze zichzelf en anderen te bewijzen dat ze wél iets van haar leven kan maken. 

Na het programma scoort Tamar een hoofdrol in de film Paradise Drifters. De filmmakers spotten haar namelijk in het programma en vonden haar geschikt voor deze rol. Ondanks dat de toneelschool haar 'nooit trok', is Tamar nu dolgelukkig in het theater. Op haar Instagram deelt ze regelmatig foto's van op de set of op het podium. Haar avontuur in Dream School heeft haar daarbij geholpen, want camera-angst kent ze niet meer, vertelt ze in een interview aan de NPO.

Rebecca

In 2021 deed de toen nog 19-jarige Rebecca mee aan Dream School. Op haar zestiende besloot Rebecca te stoppen met school. Dit kwam mede door haar succesvolle modellencarrière, waardoor ze weinig tot geen motivatie meer had voor haar opleiding. Het leven als model bleek echter enorm veel onzekerheden met zich mee te brengen en hierdoor verloor ze de regie over haar leven. Die hoopte Rebecca terug te krijgen door haar deelname aan het programma. 

Op Instagram is te zien dat het goed gaat met de oud-deelneemster. Haar modellencarrière gaat opnieuw als een speer, want ze reist zelfs de hele wereld over voor haar werk. Van de opbrengsten heeft Rebecca haar eerste auto gekocht. 

Quino 

De toen nog 20-jarige Quino deed in 2020 mee aan het programma. Quino kon nergens de motivatie vandaan halen om zijn vwo-opleiding af te ronden. Zijn ouders hadden hem zelfs ingeschreven voor een privéschool, maar ook dat mocht niet baten. Hij zag zijn deelname aan Dream School als zijn 'laatste redmiddel' om toch nog een diploma te halen.

Momenteel is Quino al ruim anderhalf jaar gelukkig met zijn vriendin. Op zijn Instagram is te zien dat hij nog altijd druk bezig is met zijn voetbalcarrière. Of hij nu een diploma op zak heeft, is niet bekend. 

Bron: RTL Boulevard