Ga naar de inhoud
Entertainment

Chris Hemsworth wordt tijdens date gefopt door eigen vrouw

Beeld © Getty Images

Als Chris Hemsworth (39) vorig jaar te horen krijgt dat hij extra veel kans heeft om de ziekte van Alzheimer te krijgen, is hij daar kapot van. Ook bij zijn gezin komt het nieuws hard aan: zijn vrouw Elsa Pataky (46) is bang dat ze haar man niet oud zal zien worden en vice versa dus ook niet. Ze besluit zich daarom te vermommen als een oudere vrouw. Terwijl Chris nietsvermoedend denkt op date te gaan met een bejaarde vrouw, blijkt zijn eigen vrouw erachter te zitten.

Het fragment is onderdeel van de documentaire Limitless, waarin Chris op zoek gaat naar manieren om je levensduur te verlengen. Tijdens het maken van deze documentaire komt hij er ook achter dat hij aanzienlijk meer risico loopt op de ziekte van Alzheimer, omdat hij hier genetische aanleg voor heeft. Deze boodschap komt hard bij hem aan. 

Chris
Lees ook:
Chris Hemsworth last werkpauze in na ontdekking alzheimergen

Zijn vrouw Elsa is bang dat hij Chris haar nooit oud zal zien worden en besluit hem te verrassen door zich te vermommen als een bejaarde vrouw. Chris denkt een afspraakje te hebben met een bejaarde fan, maar zit uiteindelijk aan tafel met zijn eigen vrouw. Wanneer hij haar herkent reageert hij bijzonder emotioneel, zo is te zien in deze video.