Ga naar de inhoud
Entertainment

Marlijn Weerdenburg smeekt man om surpriseparty: 'Ik hint me suf'

Marlijn Weerdenburg Beeld © ANP

Marlijn Weerdenburg (39) blaast op 1 april veertig kaarsjes uit. Ze hoopt stiekem dat er een verrassingsfeestje voor haar wordt georganiseerd, maar veel vertrouwen heeft ze er niet in, vertelt ze in de 'VARAgids'.

"Mijn vriend kennende gaat het niet gebeuren"

Vroeger was Marlijns verjaardag één groot drama, vertelt ze. Vooral haar dertigste herinnert ze zich als erg somber. "Ik had geen relatie, geen kinderen en met mijn carrière was ik nog helemaal niet waar ik wilde zijn. Toen dacht ik: ik word een eenzame, oude vrijgezel zonder kinderen." Ze moest dan ook huilen op haar eigen verjaardagsfeest. Nu ze 'een huis, fijne kinderen, een lieve vriend' en een goedlopende carrière heeft, heeft ze reden om het leven, en dus haar verjaardag, wél te vieren. "Ik denk: kom maar door met die 40."

Marlijn
Lees ook:
Marlijn Weerdenburg zet handtekening onder eerste grote-mensen-huis

De actrice hoopt stiekem zelfs op een verrassingsfeest, vertelt ze. "Heb dat al een paar keer bij Paul (haar vriend, red.) opgegooid, want ik heb nog nooit zo’n surpriseparty gehad. Ik hint me suf." Dat deze surpriseparty er daadwerkelijk gaat komen, lijkt haar heel onwaarschijnlijk. "Mijn vriend kennende gaat het niet gebeuren. (...) Hij kan veel, hij heeft het huis verbouwd, maar mensen in het geheim appen en lijstjes maken… Nee, dat zie ik hem niet doen."

Mocht hij de hints toch hebben begrepen en inderdaad een feest organiseren, dan zal de verrassing 'des te groter zijn', vertelt de actrice. "Ik vind het lekker om door zoiets overvallen te worden. Heerlijk om de controle los te laten, ook op een podium of in een liveshow. Ik ga daar goed op." Gelukkig heeft haar vriend nog een aantal maanden de tijd om dit te regelen. 

Marlijn
Lees ook:
Marlijn Weerdenburg nieuwe presentatrice DNA Onbekend