Ga naar de inhoud
Entertainment

Marlijn Weerdenburg droomt van grote zaterdagavondshow

Marlijn Weerdenburg Beeld © ANP

Marlijn Weerdenburg heeft op carrièregebied nog twee grote doelen in haar leven. De 39-jarige actrice en presentatrice zegt in de nieuwe 'Veronica Superguide' dat zij graag 'een duurzame carrière' wil, net als een grote zaterdagavondshow op televisie.

"Een show die alles heeft, waar mensen naar uitkijken, dat wil ik"

Het eerste doel van Marlijn is een lange carrière. "Ik wil nog jaren relevant blijven en het liefst op mijn 75e nog in Carré staan met mijn bandje, zoals Herman van Veen." Het tweede doel van Marlijn is een amusementshow op zaterdagavond. "Zoals de Schreeuw van de Leeuw, met gasten, publiek, interviews en muziek. Een show die alles heeft, waar mensen naar uitkijken, dat wil ik."

Marlijn
Lees ook:
Marlijn Weerdenburg zet handtekening onder eerste grote-mensen-huis

Inmiddels heeft Marlijn het zo druk dat ze niet alle klussen meer aanneemt, omdat het dan 'echt te druk' wordt. "Zo heb ik onlangs een dramaserie en een kinderserie voor peuters afgeslagen, ook al zou ik dat superleuk vinden." De actrice hoopt weer te gaan acteren, maar ze wil in de vakantie bij haar kinderen zijn. "Ik heb ze niet voor niks. Het moet wel leuk blijven, dus af en toe zeg ik nee, met pijn in mijn hart."

Marlijn
Lees ook:
Marlijn Weerdenburg nieuwe presentatrice DNA Onbekend