Ga naar de inhoud
Entertainment

S10 voor het eerst bij De Vrienden van Amstel LIVE

Beeld © ANP

S10 (22) is deze editie voor het eerst onderdeel van De Vrienden van Amstel LIVE. Met haar Eurovisie Songfestival-ervaring weet ze al hoe het is om op een groot podium te staan, dus echt hulp heeft ze niet meer nodig, vindt Krezip-frontvrouw Jacqueline Govaert(40) met wie ze het podium deelt.

"Ik hou gewoon enorm van zingen, dus ik heb er heel veel zin in"

"Zo'n grote productie kent ze natuurlijk wel, maar ik probeer wel te vertellen hoe de dingen gaan en dat het best heftig wordt", zei Jacqueline, die met haar band al 'zeven of acht keer' heeft meegedaan aan het liedjesfestijn, voorafgaand aan de eerste show tegen het ANP. Dit jaar is het echter een extra lange reeks van VVAL: de jubileumeditie bevat twintig concerten. "Maar Stien is wel wat gewend, dus dat komt wel goed."

Zangeres
Lees ook:
Zangeres S10 loopt Eurovision Award voor beste video mis

Stien den Hollander, zoals S10 echt heet, ziet haar deelname als 'een feestje'. Het meest kijkt ze uit naar haar duet met 'twee prachtige vrouwen: Maan en Jacqueline', zei ze. "Ik hou gewoon enorm van zingen, dus ik heb er heel veel zin in."

S10
Lees ook:
S10 niet genoten van finale songfestival: 'Mijn lijf ging op slot'

De concerten zijn van 5 tot en met 9 januari, van 11 tot en met 16 januari, van 18 tot en met 23 januari en van 25 tot en met 27 januari in de Rotterdamse concertzaal.

Bron: ANP/RTL Boulevard
Meer over