Ga naar de inhoud
Entertainment

Patricia Paay werd 'beetje kregelig' door interview met Rob Kemps

Patricia Paay Beeld © ANP

Patricia Paay (73) kijkt met gemengde gevoelens terug op het interview dat ze gaf aan Rob Kemps (37) voor zijn programma 'De 10 Vragen'. De tv-persoonlijkheid en voormalig zangeres had gedacht dat het veel 'gezelliger' zou worden. Rob 'dramde' echter door met allerlei serieuze vragen, zo vertelde Patricia donderdagavond in de SBS6-talkshow 'HLF8'. Ook beweerde ze dat Rob de vragen niet zelf zou hebben bedacht.

"Het werd zo serieus dat ik dacht: die vragen kunnen niet van jou komen"

"Ik keek er enorm naar uit. Ik dacht: dat wordt gezellig want ja, het is natuurlijk Snollebollekes en alles. Dus ik dacht: dat wordt lachen. Maar het werd eigenlijk heel serieus", aldus Patricia, wier gesprek vrijdagavond wordt uitgezonden. "Het werd zo serieus dat ik dacht: die vragen kunnen niet van jou komen. Ik kon me dat niet voorstellen. Het was zo serieus en hij dramde zo door."

Rob
Lees ook:
Rob Kemps blijft vrienden met Matthijs na DWDD-gate: 'Hij heeft niemand vermoord'

"Door dat doordrammen en al die vragen werd ik een beetje kregelig", stelde Patricia, die Rob voor de rest 'een heel leuke gozer' vond. "Maar ik vond eigenlijk dat hij meer zichzelf moest zijn."

Rob
Lees ook:
Rob Kemps reageert op vernietigende Volkskrant-recensie

HLF8-presentator Sam Hagens haalde vervolgens het nieuws aan dat schrijfster Antoinnette Scheulderman Rob tijdens de uitzending hielp en via een oortje met hem in contact stond, waarover sommige media afgelopen week schreven. "Ik moet wat verklappen, want ik heb er ook eentje", zei Sam terwijl hij zijn oortje tevoorschijn haalde. De andere gasten, radio-dj Gijs Staverman en presentator Frits Huffnagel, stelden dat dat in elk interviewprogramma de normaalste zaak van de wereld is.

Johan Derksen werkt mee aan nieuw programma van Rob Kemps

01:36