Ga naar de inhoud
Entertainment

Show Jim Bakkum krijgt geen groen licht van Videoland: 'Past er niet bij'

Jim Bakkum Beeld © ANP

Jim Bakkum (35) geeft onlangs bij 'Tijd voor MAX' uitsluitsel over zijn eigen Videoland-programma 'Bakkum'. Volgens de zanger slash acteur zal de opgenomen pilot niet worden uitgezonden bij de streamingdienst omdat 'ie niet helemaal bij het imago van Videoland past.

"Uiteindelijk kwamen we met z’n allen tot de conclusie dat de pilot niet bij Videoland past"

De Idols-ster heeft het afgelopen jaar bewust minder op de voorgrond gestaan en is vooral druk bezig geweest met het verzinnen van formats. Want gesprekken met producenten en streamers over pilots kosten nu eenmaal veel tijd. "Je bent constant uitvoerende, maar omdat ik zelf zoveel ideeën had, wilde ik het zelf op papier gaan zetten. Dus ik ben dingen gaan bedenken", aldus Jim, die vertelt dat er zelfs al pilots zijn opgenomen.

Als er vervolgens aan tafel wordt gevraagd wanneer we zijn werk kunnen bewonderen, doet Jim een opvallende uitspraak. 'We hebben een jaar lang gewerkt aan een project met Videoland. Maar uiteindelijk kwamen we met z’n allen tot de conclusie dat de pilot niet bij Videoland past", vertelt hij.

Jim
Lees ook:
Jim Bakkum bewust minder op de voorgrond: 'Heeft me goed gedaan'

Het gaat om een pilot voor een programma waarin Jim gasten ontvangt. Niemand minder dan Yolanthe Cabau is zijn eerste gast. "Ik ben er heel erg trots op. Het is een heel integer programma geworden. Maar het past gewoon niet bij het concept dat Videoland heeft", aldus Jim.

Juryrol
Lees ook:
Juryrol Jim Bakkum in Op Zoek Naar... smaakt nu al naar meer

De zanger gaat dit jaar wel aan de slag met een kerstfilm, waarvoor hij is gevraagd om te helpen met bedenken en produceren. Ook is hij nog bezig met een documentaire, maar daar mag hij nog niet veel over zeggen. Daarnaast heeft ook de muzikale carrière van Jim prioriteit:

Jim Bakkum maakt na 8 jaar zijn muzikale comeback

01:59