Ga naar de inhoud
Entertainment

Lieke van Lexmond deelt nieuwjaarswensen in bikini

Lieke van Lexmond Beeld © ANP

Lieke van Lexmond is het nieuwe jaar begonnen met een frisse duik. Niet in Nederland inclusief oer-Hollandse muts van Unox; de voormalig soapie is lekker in het buitenland. Toch wil de 40-jarige vanaf haar vakantieadresje al haar Nederlandse volgers een gelukkig nieuwjaar wensen.

"Vanuit mijn hart keuzes maken en lastigere momenten gebruiken voor lessen die geleerd mogen worden"

'Lieve jij, ik wens je het allerbeste voor dit nieuwe jaar', schrijft Lieke bij een filmpje van zichzelf in bikini. De actrice deelt in de post dat ze probeert 'zo bewust mogelijk in het nu te zijn' en te genieten van elk moment samen met haar geliefden. 'Vanuit mijn hart keuzes te maken en lastigere momenten te gebruiken voor lessen die geleerd mogen worden.'

Lieke
Lees ook:
Lieke van Lexmond op maanvakantie in Peru: 'Behoorlijk kostbaar'

Haar volgers wenst ze dan ook hetzelfde. Net als heel veel positiviteit, helderheid en lol. 'En wens dat je je iedere dag wel even kunt verwonderen', sluit de Moonsister het inspirerende bericht af.

Wat er dit jaar nog meer in de sterren geschreven staat voor Lieke, daar laat de actrice nog niet veel over los in de post. Wellicht zien we haar binnenkort weer op het witte doek. Eerder geeft de 41-jarige namelijk toe dat acteren haar grote liefde is. 

Lieke van Lexmond in tranen na terugkeer op witte doek: 'Acteren is mijn grote liefde'

02:33
Lieke
Lees ook:
Lieke van Lexmond voelt dat steeds meer mensen de kracht van de maan omarmen