Ga naar de inhoud
Entertainment

Guido Weijers neemt een jaar pauze: 'Even terug naar nul'

Guido Weijers Beeld © ANP

Guido Weijers neemt komend jaar vrij. Dat vertelde de 45-jarige cabaretier vrijdagochtend in het programma 'Koffietijd'. "Vanaf 1 januari mag ik even terug naar nul en zelf weer beslissen wat ik belangrijk vind. Ik kan m'n tijd maar één keer uitgeven", aldus de komiek.

"Er schuilt ook een gevaar in dat op een gegeven moment je agenda helemaal vol zit met dingen die anderen hebben bedacht"

Guido zegt 'veel leuk te vinden' en 'veel energie' te hebben, waardoor hij vaak 'ja' zegt tegen aanbiedingen. "Daar geniet ik van, maar er schuilt ook een gevaar in dat op een gegeven moment je agenda helemaal vol zit met dingen die anderen hebben bedacht."

Guido
Lees ook:
Guido Weijers is trots op 'maatje' dj Hardwell

Of hij al plannen heeft om bijvoorbeeld te gaan reizen, daar heeft hij nog geen antwoord op. "Mijn opdracht is juist om daar geen antwoord op te hebben. Misschien vertrek ik op vier januari naar Mexico of Nieuw-Zeeland. Misschien ga ik een huis verbouwen. Of slapen. Mijn grootste opdracht is om die agenda even leeg te hebben zodat nog echt alles mogelijk is."

Guido
Lees ook:
Guido Weijers heeft coronaplan gemaakt voor culturele sector

De komiek is zaterdag nog op RTL 4 te zien met zijn oudejaarsconference. Met die show toerde hij al langs theaters door heel het land. Op oudejaarsavond is de laatste show te zien.

Guido Weijers neemt grip op zijn leven weer terug: 'Agenda een jaar leeg'

01:11