Ga naar de inhoud
Entertainment

Kanye West onvindbaar voor voormalig zakenpartner met aanklacht

Kanye West Beeld © ANP

De voormalige zakenpartner van Kanye West (45) heeft in de rechtszaal laten weten dat het hem niet lukt om de rapper te traceren voor de aanklacht die hij tegen hem heeft ingediend. Dit blijkt uit een verslag dat 'The Sun' maakte van de zaak in kwestie.

Thomas St. John, die de rapper in Los Angeles aanklaagt wegens vermeende onbetaalde vergoedingen, vertelde de rechtbank dat hij geen geschikt adres heeft kunnen vinden om de klacht in te dienen. Voor het voortzetten van de zaak is het nodig om de gedaagde de papieren persoonlijk te overhandigen, of via een advocaat maar ook die zou St. John niet hebben kunnen traceren.

School
Lees ook:
School in Chicago pakt eredoctoraat Kanye West af: 'Onverdedigbaar'

Met de berichtgeving over de zaak worden onlinegeruchten aangewakkerd dat Kanye onvindbaar zou zijn. Hij werd op 14 december voor het laatst in het openbaar gesignaleerd, toen een fotograaf hem vastlegde bij het verlaten van een kerk in Los Angeles.

Graaft Kanye West eigen graf met antisemitische uitspraken?

04:06

In de rechtszaak beschuldigt St. John West ervan dat hij weigerde achttien maanden aan vergoedingen te betalen nadat St. John in maart was aangesteld als zijn zaakwaarnemer. St. John beweert dat toen hij West confronteerde met de maandelijkse kosten, de rapper 'oververhit en agressief' werd en tegen hem begon te vloeken.

Twitter
Lees ook:
Twitter schorst account Kanye West na hakenkruisfoto