Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuw Bureau-seizoen aangekondigd: in welke stad is Ewout Genemans?

Ewout Genemans Beeld © RTL

Na een spectaculair seizoen van 'Bureau Burgwallen', 'Bureau 040', 'Bureau Hofstad' en 'Bureau Arnhem' komt presentator Ewout Genemans (37) nu met een nieuw 'Bureau'-seizoen. Op Instagram deelt hij alvast een kiekje van de stad waarin de opnames zullen gaan plaatsvinden. 'In welke stad ben ik?' vraagt Ewout aan zijn volgers.

"Ik sta voor het politiebureau waar we binnenkort het nieuwe seizoen ‘Bureau’ gaan opnemen"

Elk seizoen gaat Ewout in een andere stad mee met de politie. Hij volgt de vakmensen op de voet en komt elke aflevering voor verrassingen te staan. Het ene moment ziet de presentator hoe een burger in de boeien wordt geslagen en het andere moment zit hij samen met de politie achter verwarde mensen aan. Ook ziet de presentator hoe de politie soms slecht nieuws moet brengen aan nabestaanden. Ook dit seizoen zal ongetwijfeld de pannen van het dak scoren. De vraag is echter waar de opnames zullen gaan plaatsvinden. Ewout licht alvast een tipje van de sluier op. 'Ik sta voor het politiebureau waar we binnenkort het nieuwe seizoen Bureau gaan opnemen', schrijft hij op Instagram.

Ewout
Lees ook:
Ewout Genemans verbaasd in porno-aflevering: 'Dat gaat snel'

De meeste mensen denken het al te kunnen raden. 'Rotterdam Zuidplein!' schrijven verschillende fans onder deze post. Als dit klopt, dan wordt het komende seizoen van Bureau dus in Rotterdam opgenomen. Ewout heeft het echter zelf nog niet bevestigd. Wanneer we het nieuwe seizoen op de buis kunnen verwachten, is ook nog niet gedeeld. 

Ewout
Lees ook:
Ewout Genemans blikt terug op Bureau Arnhem: 'Bijzondere inkijk'