Ga naar de inhoud
Entertainment

De Meilandjes delen kerstplannen: 'Lekker thuis'

Meilandjes Beeld © ANP

De familie Meiland viert Kerstmis dit jaar, net als andere jaren, 'lekker thuis'. Dat zeggen Erica en Martien Meiland tegen het ANP. De familie die centraal staat in de realityserie 'Chateau Meiland', heeft vrienden en familie uitgenodigd in hun huis in Noordwijk.

"Dan plakken we allemaal een papiertje met een naam op ons hoofd"

"Dat hebben we vorig jaar ook gedaan en het jaar daarvoor ook. Dus dat doen we dit jaar lekker weer", legt Erica uit. "We gaan lekker bij ons eten en spelletjes doen", vult Martien aan.

Meilandjes
Lees ook:
Meilandjes nemen korte pauze na hectisch jaar: 'We zijn hartstikke moe'

Erica en Martien gaan met de feestdagen niet zelf in de keuken staan. "Dat hebben we vorig jaar ook gedaan en het jaar daarvoor ook. Dus dat doen we dit jaar lekker weer." Wat er op het menu staat, kan Martien 'niet zo veel schelen'. "Als het maar gezellig is." Zijn favoriete gerecht is wel de garnalencocktail. "Met lekkere whiskysaus, maar die stond er dit jaar niet op." Erica merkt dan op dat Martien vroeger altijd zelf een garnalencocktail maakte. "Die maak ik dan wel op tweede kerstdag", zegt hij.

Op
Lees ook:
Op déze datum start een nieuw seizoen van Chateau Meiland

En welk spelletje is favoriet in huize Meiland? "Wie ben ik?", zegt dochter Montana. "Dan plakken we allemaal een papiertje met een naam op ons hoofd. Met een grote groep is dat altijd fijn."

We hoeven de Meilandjes in 2023 in ieder geval niet te missen. Ze willen namelijk nog lang niet van de buis af. Meer daarover zie je in de video hieronder. 

Meilandjes voorlopig niet van de buis af: 'Genoeg plannen'

04:39