Ga naar de inhoud
Entertainment

Lang Leve de Liefde-deelnemer Jona (27) omgekomen bij auto-ongeluk

Jona in Lang Leve de Liefde Beeld © Lang Leve de Liefde SBS6 19-04-2022

Bij een eenzijdig verkeersongeluk in Friesland zijn vannacht twee inzittenden van een auto om het leven gekomen. Eén van de dodelijke slachtoffers is de 27-jarige Jona Oosterveld, bekend van het SBS-programma 'Lang Leve de Liefde'. Dat laat zijn zus weten via Facebook.

'Door een noodlottig ongeval is mijn lieve broer Jona vannacht overleden',

'Door een noodlottig ongeval is mijn lieve broer Jona vannacht overleden', deelt zijn zus Isa met haar Facebook-vrienden. 'Jona ik hou heel veel van je! We gaan je allemaal enorm missen.' Eerder deze week overlijdt ook al de opa van Jona en Isa, waar Jona afgelopen vrijdag nog iets over deelt op zijn eigen Facebook. 'Binnen twee dagen moeten we jou en opa missen. Onbegrijpelijk', schrijft Isa uit het veld geslagen.

Vrouw
Lees ook:
Vrouw uit Oplichters Aangepakt duikt op in Lang Leve de Liefde

Het ongeluk vindt even na middernacht plaats op de N919 ter hoogte van het Friese dorp Oosterwolde. Daar vliegt een auto uit de bocht om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen. De bestuurder van de auto, een 32-jarige man uit Oosterwolde, is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Verkeersspecialisten van de politie doen nog onderzoek naar hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren.

De
Lees ook:
De BLVD Podcast #5: de onzin van Ferry Doedens en de waarheid achter seks in Lang Leve de Liefde