Ga naar de inhoud
Entertainment

Rapper Tory Lanez schuldig aan beschieten Megan Thee Stallion

Tory Lanez en Megan Thee Stallion Beeld © Getty Images

De Canadese rapper Tory Lanez (30) is vrijdag in Los Angeles schuldig bevonden aan onder meer het beschieten van vakgenote Megan Thee Stallion (27). Een jury oordeelt dat hij Megan in de voeten heeft geschoten, in het bezit is van een illegaal wapen en dat wapen onbezonnen heeft gebruikt.

Het voorval vindt plaats in 2020 als Tory, Megan en anderen wegrijden van een feestje bij Kylie Jenner in de Hollywood Hills en ruzie krijgen. In haar getuigenis eerder deze maand verklaart Megan dat er een woordenwisseling ontstaat als Tory aan haar beste vriendin, en zijn ex, Kelsey Harris vertelt dat hij en Megan aan het daten zijn.

Voor
Lees ook:
Voor tonnen aan spullen gestolen bij Megan Thee Stallion

Als de woordenwisseling uit de hand loopt, eist Megan dat ze uit de auto wordt gelaten. Als ze buiten loopt, zou Tory 'dansen, bitch' naar haar hebben geroepen en op haar voeten hebben geschoten.

De advocaten van Tory probeerden tijdens de rechtszaak de jury ervan te overtuigen dat niet hij, maar Kelsey op de zangeres heeft geschoten. Tory kan twintig jaar cel krijgen voor de schietpartij.

Voor
Lees ook:
Voor tonnen aan spullen gestolen bij Megan Thee Stallion
Bron: ANP/RTL Boulevard