Ga naar de inhoud
Entertainment

Kijkers genieten massaal van Oogappels-kerstfilm: 'Zeer herkenbaar'

Kerstappels Beeld © ITV Studios Netherlands/BNNVARA

Nu het bijna kerst is, vliegt de ene na de andere kerstfilm je om de oren. Veel van deze films hebben we al tig keer bekeken, maar de NPO 1 heeft deze week een primeurtje met de speciale kerstfilm van de hitserie 'Oogappels'. En die wordt zeer goed ontvangen: op Twitter steken kijkers de loftrompet over de kerstfilm.

"Ik heb zo zitten janken en lachen, helemaal geweldig"

In de film is duidelijk te zien dat de gezinnen moeite hebben om de 'vrede op aarde' te bewaren. Denk aan onderdrukte irritaties, verplichte diners en borrels, opspelend oud zeer of een overspannen kok achter het fornuis. Chris en Erik willen de feestdagen het liefst een jaartje overslaan, maar moeten hun plan op het laatste moment drastisch wijzigen. Fabie krijgt te maken met een grote teleurstelling en Carola en Marcel worden tijdens het kerstdiner opgeschrikt door een schokkende gebeurtenis.

Als bovenstaand scenario je bekend in de oren klinkt, dan ben je niet alleen. De bijna 1,3 miljoen kijkers vinden de kerstfilm namelijk zeer herkenbaar en daarom heel leuk. Op Twitter regent het complimentjes:

Bron: RTL Boulevard