Ga naar de inhoud
Entertainment

Jan Dulles na overlijden Donna: 'Iedereen zakte in elkaar van verdriet, behalve ik'

Jan Dulles Beeld © ANP

Jan Dulles (47) kijkt met een goed gevoel terug op het afgelopen (muziek)jaar, maar de twee jaren ervoor noemt hij de 'ergste uit zijn leven'. Door corona, maar vooral door het verlies van dochter Donna. In gesprek met 'Nieuwe Revu' staat hij er nog even bij stil.

"Voor mij is het heel lastig dat ik mijn emoties niet kan uiten"

Zijn nuchtere instelling heeft Jan van zijn inmiddels overleden vader. Het niet kunnen tonen van emoties ook, beweert de zanger. "Voor mij is het heel lastig dat ik mijn emoties niet kan uiten, maar voor de buitenwereld is het makkelijk. Zij hoeven zich geen zorgen om mij te maken, want het lijkt alsof het allemaal goed gaat. Ik hoop dat het bij mij op de lange termijn geen schade veroorzaakt."

Na het overlijden van Donna werken Jan en zijn vriendin Caroline de dood van hun dochter in therapie. Na anderhalf jaar kan de zanger de balans opmaken: het praten is waardevol geweest. "Het is toch een beetje gek als je zoiets verschrikkelijks meemaakt en je bent de enige die niet huilt. Alle mensen die bij ons kwamen kijken, zakten in elkaar van verdriet, behalve ik."

Jan
Lees ook:
Jan Dulles op sterfdag dochter: 'Je blijft er altijd bij'

Donna overleed op 19 december 2020, drie maanden na haar geboorte, door een scheur in haar middenrif. In november 2021 verwelkomden Jan en Caroline hun derde kind, Lina:

Jan Dulles: 'Lina lijkt niet op Donna, dat is misschien wel goed'

02:09
Jan
Lees ook:
Jan Dulles kon eigen interview over overleden dochter niet kijken

Lees het hele interview met Jan Dulles in Nieuwe Revu.