Ga naar de inhoud
Entertainment

Zo ziet Kerstmis bij Robert ten Brink thuis er al 30 jaar uit

Robert ten Brink Beeld © Nick van Ormondt

Vragen wat Robert ten Brink (67) en zijn gezin doen tijdens kerst, is hetzelfde als aan een kerstboomverkoper vragen wat zijn plannen voor de feestdagen zijn. Dat zegt Dr. Love in gesprek met de 'VARAgids'.

"Op kerstavond eten we thuis stamppot"

De maanden voor kerst verlopen bij de familie Ten Brink elk jaar weer volgens hetzelfde, vaste ritueel, dat natuurlijk om All You Need Is Love draait. "Eerst items draaien op locatie, dan opnames in de studio en daarna de eindmontage. Op kerstavond eten we thuis stamppot en dan kijken we met zo veel mogelijk kinderen en kleinkinderen naar de uitzending", legt Robert uit.

Het is de dertigste keer dat de voltallige familie naar de feel good-kerstshow kijkt. Roos, de vrouw van Robert, noemt het ook wel hun 'kerstkindje'.

Robert
lees ook:
Robert ten Brink: 'Schrijnende situaties in All you need is love'

Tijdens het kijken naar de uitzending komen vaak bij Roos eerst tranen in haar ogen. "Dan pas ga ik ook echt huilen", zegt ze. Robert zegt dat bij hem niet het geval is. "Jij hebt naast de camera ook weleens een traantje weggepinkt, hoor", corrigeert Roos hem. Dan kan Dr. Love niet anders dan toegeven: "Ja, natuurlijk."

Robert
lees ook:
Robert ten Brink reageert op floppen opvoedprogramma

Robert ten Brink over 30 jaar All You Need Is Love

02:55