Ga naar de inhoud
Entertainment

Dj's Glazen Huis strijdvaardig ondanks coronabesmetting

Beeld © ANP

Dj's Sophie Hijlkema (30) en Rob Janssen (34) van NPO 3FM zijn strijdvaardig om ondanks hun coronabesmetting samen met dj Barend van Deelen (34) hun tijd in het Glazen Huis tot een succes te maken. Dat laat een woordvoerder van de NPO woensdag weten aan het 'ANP'.

"De dj's zijn strijdbaar"

De dj's halen in het Glazen Huis tot en met kerstavond geld op voor 3FM Serious Request. De opbrengst van de actie gaat dit jaar naar stichting Het Vergeten Kind. Door de positieve coronatest van Hijlkema en Janssen is de actie aangepast, zo kunnen er geen gasten aanschuiven in het Glazen Huis in Amersfoort. In plaats daarvan vinden interviews plaats via de brievenbus en treden muzikanten niet in het Glazen Huis zelf op, maar op een podium in de buurt.

Geen
lees ook:
Geen gasten meer in Glazen Huis na positieve coronatest dj's

De NPO meldt dat de dj's onder medisch toezicht staan. In het kader van Serious Request eten ze gedurende hun verblijf in het Glazen Huis niet, en volgens de arts zitten daar geen gezondheidsrisico's aan vast. De dj's voelen zich goed en als dat zou veranderen kan er ook gestopt worden met het speciale Glazen Huis-dieet van enkel sapjes, meldt de NPO. "De dj's zijn strijdbaar. Het Vergeten Kind is voor hen belangrijker dan ziek zijn", aldus de woordvoerder.

Angela
lees ook:
Angela Schijf sluit 3FM-dj's op in Glazen Huis