Ga naar de inhoud
Entertainment

Test jouw skills: Special Forces-beulen lanceren eigen platform

Beeld © RTL

Heb jij het idee dat je de mentale training die de kandidaten van 'Special Forces VIPS' krijgen beter aankan dan zij? Lijkt het jou het welbekende 'appeltje-eitje'? Dan is er goed nieuws. De begeleiders uit het programma komen namelijk met een eigen platform waarmee ze 'de veerkracht van de samenleving' willen vergroten.

"En dat allemaal in normale begrijpelijke no-nonsense taal"

"We hebben gemerkt dat Special Forces VIPS veel heeft losgemaakt", laten de mannen weten in een statement. "Veel mensen herkennen zich in de worstelingen van de kandidaten met stressvolle omstandigheden. In het programma hebben we laten zien dat veerkracht en vooruitgang een keuze is."

Donny
lees ook:
Donny Roelvink emotioneel na paniekaanval in Special Forces VIPS

Daarom hebben zij een gezamenlijke missie: "De veerkracht van de samenleving vergroten." Binnenkort lanceren de twee een eigen online platform. "Waar je leert hoe je jouw special forces tussen je oren activeert en hoe je je optimaal kunt aanpassen aan alle omstandigheden. En dat allemaal in normale begrijpelijke no-nonsense taal, zoals jullie van ons gewend zijn."

Sylvia
lees ook:
Sylvia Geersen geconfronteerd met grootste angst in Special Forces VIPS

Gelukkig mag je ook nadat je je hebt aangemeld voor het platform blijven eten wat je wil. De kandidaten van Special Forces VIPS mogen dat niet en daar had vooral Ferry Doedens moeite mee.

Ferry Doedens spijt van stelen broodje in Special Forces Vips: ‘Hadden me beter Pietje Bell kunnen noemen’

01:53