Ga naar de inhoud
Entertainment

Vonk tussen Kelly Piquet en Max Verstappen sloeg al jaren voor hun relatie over

Kelly Piquet doet boekje open over relatie met Max Verstappen

02:17

Max Verstappen (25) is inmiddels ruim een jaar samen met zijn vriendin Kelly Piquet (34). In de nieuwe Nederlandse 'Vogue', waar RTL Boulevard de cover van mag onthullen, geeft de Braziliaans-Nederlandse beauty een uitgebreid interview en daarin kan haar wereldberoemde vriend natuurlijk niet onbesproken blijven. Hoe leerden de twee elkaar kennen? En zorgt hun leeftijdsverschil soms voor uitdagingen?

"Er was al iets magisch die avond"

Voordat de twee begonnen te daten, kende Kelly Max al. "Max was bevriend met mijn broer Nelson en we gingen op een avond met z’n allen uit eten in Monaco. Dat is zes jaar geleden, in 2016." Met een leeftijdsverschil van negen jaar en Max' leeftijd toen, was het wellicht te vroeg om aan een relatie te beginnen. "Maar er was al iets magisch die avond", blikt Kelly volgens Vogue lachend terug. "Onze connectie begon toen. En daar laat ik het even bij." 

Over het begin van hun relatie, blijft Kelly verder wat mysterieus. Even belangrijk voor de context: Kelly begon in januari 2017 te daten met de Russische Formule 1-coureur Daniil Kvyat, na haar ontmoeting met Max dus. In juli 2019 werd hun dochter geboren. In december van hetzelfde jaar strandde hun relatie. Iets meer dan een jaar later, in januari 2021, maakten Kelly en Max er niet langer een geheim van dat ze aan het daten waren.

"Misschien dat we ooit het hele verhaal onthullen, maar ik ben voorzichtig met wat ik zeg, op internet ontspoort alles zo snel", aldus Kelly. "Het is fijn om sommige dingen tussen ons en ons alleen te houden." 

Liefje
Lees ook:
Liefje Kelly Piquet ontbreekt in persoonlijke tijdschrift Max Verstappen

Wat haar zo in Max aantrekt, kan Kelly goed onder woorden brengen. "Hij blijft zo bescheiden, hij staat stevig met beide benen op de grond." Ook kan ze waarderen dat Max niet op zijn mondje gevallen is. "Wat ik erg leuk vind is dat hij weet wat hij wil en dat hij niet bang is om dat te zeggen. Hij is zelfverzekerd en niet geïnteresseerd in roem of materiële zaken. We hebben veel gemeen, zijn levensgenieters. Ik realiseer me steeds vaker in hoeveel hij eigenlijk op mijn vader lijkt." Kelly's vader is de voormalige coureur Nelson Piquet.

Alles
Lees ook:
Alles over de lover van Max Verstappen: Kelly Piquet

Volgens Kelly heeft ze een 'heel gezonde relatie' met Max. "Easy going, we hebben veel begrip voor elkaar en steunen elkaar. Max is altijd de eerste die zegt: 'Ga ervoor, ik ben blij voor je', als ik met hem over een mogelijke klus praat, en hij is net zo blij als ik bij hem kan zijn tijdens raceweekends." 

Dat Kelly bijna tien jaar ouder is, zit het koppel niet in de weg. "Je zou denken dat het leeftijdsverschil een uitdaging kan zijn, maar tot nu toe gaat het echt goed. Ik waardeer het ook enorm hoe hij met P (Kelly's dochter, red.) omgaat, het is zo lief om te zien. Hij vraagt altijd naar haar, zoekt haar altijd op om gedag te zeggen als hij weggaat en krijgt de liefde van haar ook terug. Zo schattig!" 

Max
Bekijk ook:
Max Verstappen geeft zeldzaam interview over privéleven

De nieuwe Vogue met Kelly Piquet op de cover ligt vanaf 22 december in de winkels. Alvast meer lezen? Ga dan naar de site van Vogue.